Meny Stäng

Färdigskrivna tal

Färdigskrivna tal är tal som någon annan skriver åt dig och som sedan skickas direkt hem till din e-post. Du får då hjälp på traven om du själv inte är så van att skriva egna tal.
Att köpa färdiga tal är ett vanligt sätt för att få inspiration till sitt tal. När man beställer ett färdigt tal, så finns det två olika sorters färdigskrivna tal att välja på.

Skräddarsytt tal
Det första är ett tal som är skräddarsytt helt efter dina krav och specifikationer – det är det dyraste talet, då man anlitar en talskrivare som skriver ett unikt tal speciellt för dig och dina önskemål. Talet blir välskrivet och personligt, och är också det dyraste alternativet av färdigskrivna tal.

Över 2000 professionella färdiga tal
Det andra alternativet är att köpa ett färdigskrivet tal, som är mer allmänt skrivet, och som säljs till flera personer. är ett opersonligt tal som säljs till flera personer. Även det färdigskrivna talet skickas hem till din e-post där du kan skriva ut talet och göra små ändringar så det passar bättre för dig. Som talare räcker det oftast att du byter ut namnen i talet. Dessa färdiga tal är billigare än det skräddarsydda, men kan fungera minst lika bra. Det finns över 2000 färdiga tal att välja mellan, så du kommer garanterat hitta ett som passar just för ditt ändamål.

Vad kostar ett färdigskrivet tal?

  • Ett unikt skräddarsytt tal kostar mellan 1 000–3 000 kr.
  • Ett färdigskrivet tal som inte är skräddarsytt kostar ofta mellan 100–300 kr.

Beställ färdiga tal från Taltips!
Taltips är ett företag som erbjuder färdiga tal. Hos dem hittar du över 2000 färdigskrivna tal – här finns allt: Bröllopstal, festtal, studenttal m.m. m.m.
Du beställer ett tal från dem och talet skickas till din e-post direkt efter beställningen.

>> Beställ ett färdigskrivet tal <<