Meny Stäng

Nyårstal

Nyårsafton är en festlig högtid, där ett nyårstal är en viktig del. För dem som inte själva vill dikta ihop ett bra nyårstal så finns det att köpa färdigskrivna nyårstal som är skrivna av duktiga skribenter. När du hittar ett tal som passar dig, så beställer du detta och det skickas till din e-post.


>> Beställ ett färdigskrivet nyårstal <<

Under jul och nyår hittar du färdigskrivna nyårstal som du kan beställa direkt online. Nyårstalet skickas direkt hem till dig via din e-post.


Det finns inget bättre sätt att invänta det nya året.

Ett välkomsttal till gästerna vid en nyårsmiddag.

Detta är ett kort välkomsttal tänkt att hållas av värden/värdinnan vid en nyårsmiddag i värdens/värdinnans hem. Gästerna är goda vänner och bekanta och tonen i talet är lättsam och ganska informell. Talet börjar med att värden/värdinnan hälsar alla välkomna och påpekar att det knappast kan finnas ett bättre sätt att fira det nya året än att göra det i goda vänners lag. Han/hon övergår sedan till att uttrycka sin förhoppning om en trevlig kväll och därmed ett trevligt avslut på det gångna året som hon/han i slutet av talet även utlyser en skål för.

Det har blivit dags att önska varandra gott nytt år.

nyårstal

Detta är ett positivt och varmt tal. Under dagarna mellan jul och nyår är den fras som vi säger allra mest frekvent just ”Gott nytt år”, men vad lägger vi egentligen i orden? Jo, vi lägger en uppriktig önskan om att nästa år ska ha det allra bästa i sitt sköte. Vi hoppas och tror på det kommande året som ett bra och utvecklande år. Vi känner tillförsikt inför framtiden. Vi vet att det finns saker att se fram emot även i svåra tider.

På det här företaget står vi enade inför det kommande året. Vi är beredda att möta det nya och osäkra. Vi har kraft, vilja och mod.

Ett nyårsdagstal.

Ett tal för nyårsdagslunchen/middagen med viss ”sagoton” i det första stycket, där talaren på ett lättsamt sätt driver med de modiga män och kvinnor som lockats från ”dagen-efter-dvalan”. I det andra stycket jämförs nyårsaftonens champagneyra med nyårsdagens stiltje, till förmån för det senare tillfället. Talaren avslutar med att konstatera att en smaklig måltid tillsammans med trevliga människor är en ypperlig början på ett nytt år.


>> Beställ ett färdigskrivet nyårstal <<
Recension:
Nyårstal
Betygsatt av: HallaTal.se
Betyg: 4.6/5