Meny Stäng

Alla hjärtans dag tal

Färdigskrivna tal för alla hjärtans dag kan du numera köpa online.

Beställ färdiga tal från Taltips!
Taltips är ett företag som erbjuder färdiga tal. Hos dem hittar du över 2000 färdigskrivna tal – här finns allt: Bröllopstal, festtal, studenttal m.m. m.m.
Du beställer ett tal från dem och talet skickas till din e-post direkt efter beställningen.

>> Beställ ett färdigskrivet Alla hjärtans dag-tal <<

Exempel på Alla Hjärtans Dag tal:

1. ”För kärleken.”

Du som håller det här talet talar inför en grupp människor på Alla hjärtans dag. Du beskriver Alla hjärtans dags ursprung och visar på så vis hur kärleken kan vara kopplad till lidande. Olycklig kärlek är en del av kärlekens natur, men idag är det den lyckliga kärleken som ska hyllas. Det behöver inte vara den storslagna kärleken och kärleken måste inte hyllas med de stora gesterna, utan det räcker med att hålla upp en dörr åt någon eller att säga ett vänligt ord. Du vill visa att kärleken finns i vardagen. Andemeningen i talet är att Alla hjärtans dag inte bara är till för dem som är kära, utan för alla som älskar någon.

Alla hjärtans dag tal

2. ”Alla hjärtans dag – väl värd att firas”

Detta tal kan hållas av en man eller en kvinna som vill hylla sin partner på kärlekens dag. Det kan göras både enskilt och bland vänner. Talet handlar om vad kärlek är och vad bakgrunden till Alla hjärtans dag är.

3. ”Din dag.”

Det här är talet för dig som vill bedyra din kärlek till din kvinna på alla hjärtans dag. Kärleken beskrivs utifrån de fem sinnena. Genom denna beskrivning visar du hur kärleken finns överallt i människan – alltså finns också kärleken överallt i dig. Sedan du har talat om kärlekens natur går du vidare till att tala om kärlekens dag, det vill säga Alla hjärtans dag, och hur din anledning att fira denna dag är NN. NN är kärleken för dig.

Utdrag från ”Din dag”:
Kärleken är kroppslig och konkret men den är också dynamisk. Förälskelsen djupnar och blir själva pulsådern i det mänskliga livet. Utan kärlek inget liv, därför firar vi Alla hjärtans dag. Det är ett skäl som kan gälla för många.

Mitt personliga skäl att fira Alla hjärtans dag är du. Din röst, din smak, ditt utseende, dina händer som smeker mig, är det största för mig. I ett rum fullt av människor ser jag bara dig. I en kör av röster hör jag din tydligare än andra. Ditt ansikte, ditt hår och din kropp är för evigt i mig. Din smak är vad jag alltid vill ha mer av. Du är allt för mig.


>> Beställ ett färdigskrivet Alla hjärtans dag-tal <<
Recension:
Alla hjärtans dag tal
Betygsatt av: HallaTal.se
Betyg: 4.4/5